Vad?

Vad är det för fel på dig?
Du sitter och försvar en person du aldrig har träffat bara för att du av någon konstig anledning känner att du måste säga imot mig vad jag än säger. Jag kan komma med rena fakta om saker och ting och ändå är du där och säger imot, oavsett om det är dig jag pratar med eller inte! Jag kan prata om mig själv och ändå tror du att du vet bättre, hur är det möjligt? Du känner ju inte mig.
En klok människa sa en gång att du var en Alfahona, och det är fan så och det är ju inte direkt positivt. Jag vet att du tror det, men det beror ju på att du tror att du står över alla andra och att ingen kan tycka illa om dig.. IDIOT!!
Nej fy va jag stör mig på dig... helt otroligt!

Annat kapitel?

Avsluta ett och påbörja ett annat? Är det vettigt det? Nej, men det skiter jag i!

Igår blev jag barn igen.
Träffade kusinerna som jag inte sett sen jag var 5-6år. Vi fastnade i källaren och pratade gamla minnen och gömde oss för dom vuxna, haha.
Ryssdockan är borta.. det var lite ledsamt. Men glassfrysen finns ju kvar och pumpgrejen till öpnna spisen.
Det var massa minnen som kom tillbaka igår, glada minnen. Om ryssdockor, lekstugan, Miadockan och pingisbordet.

Nej, men jag kan ju inte tänka klart! Vad är det här??
Vilse? ;P


Nytt Kapitel

Jag har bestämt mig för att må bra!
Det innebär att jag lämnar vissa saker bakom mig, med glädje.
Jag trodde det skulle bli jobbigt men det har visat sig vara totala motsatsen. Ju mer jag tänker på det desto mer självklart blir det. Jag mår bättre utan dig!
Vi lever i olika världar du och jag. Helt olika. Din värld är för mig väldigt märklig. Därför är det ju bättre att jag stannar och mår bra i min och låter dig leva och må bra din :)

Nog..

Ja nu får det vara nog, nu ger jag upp.. tror jag.
Jag har ju försökt innan, utan framgång.. men jag får väl helt enkelt försöka igen.
Jag vet ju att jag får hjälp så..

Nej..

Nej jag vill inge mer nu, nu räcker det väl tycker jag!?
Tandvärk och jävulskap.. Blää!



I cant make you love me if you dont..
You cant make your heart feel something it wont..

Fittansikte!

Helt jävla otroligt!
Jag kan inte för mitt liv förstå varför man vill göra så här??
Jag börjar fundera om jag har gjort nåt riktigt riktigt vidrigt, som kan orsaka att jag blir behandlad på det här viset.
Men jag kan inte komma på vad det skulle kunna vara?!
Har man plötsligt ändrat sig och vill åka själv eller helt enkelt inte vill umgås med personen det var tänkt att man skulle åka med, så kan man väl kläcka ur sig det lite tidigare? Hade jag vetat om det är innan så hade jag ju haft tid att planera. Löst det med annat boende och kanske nån som ville följa med.
Hur många gånger har inte vi pratat om just sånt här? Folk som inte kan bete sig. Fittansikten som inte har nåt vett i kroppen. Nu visar du precis de egenskaper som du påstår att du föraktar hos andra. Hyckleri kallar jag det.
Jag vet ju att du brukar vara ganska bra på att strula, men det här? Att medvetet se till att jag hamnar i skiten och inte minsta antydan till en förklaring har jag fått heller?!
Trodde inte att jag kunde ha mindre respekt för någon än vad jag har för en viss herre, men du gick fan om den herren nu!
Fy fan!